Locatieverhuur

De woningen hieronder zijn uitermate geschikt als sfeervolle locatie voor al uw foto- & videoshoots, PR events, bedrijfsmeetings of -incentives, productlanceringen, pop-ups of workshops.

Enkele referenties van tevreden klanten :

Haringmarkt 7, Damme (nabij Brugge)

Deze woning ligt op één van de meest idyllische pleintjes van Vlaanderen in het pittoreske Damme. De woning werd volledig gerenoveerd en biedt plaats aan 18 personen verdeeld over 6 slaapkamers en 5 badkamers. De mooi aangelegde tuin met petanqueveld, buitenlounge, buitenkeuken met houtgestookte pizzaoven maken het plaatje af.  Hier kom je genieten met een grote G.

Lees meer over deze prachtige vakantiewoning

Dennenlei 7, Schoten

Deze nieuwbouwwoning in de villawijk Koningshhof te Schoten werd door Studio Zalig grondig aangepakt, uitgebreid met nieuwe ruimtes en heringericht tot een unieke locatie geschikt voor fotoshoots en videoopanme.

U kan deze locatie huren door rechtstreeks contact te nemen met kathleen.cassiers@gmail.com bij Studio Zalig.

Meerlaan 21, Knokke Centrum

De eigenaars van deze woning zijn een familie bestaande uit twee gezinnen met meerdere kinderen. Zij hebben de woning aangekocht met het oog op toekomstige gezinsuitbreiding. De woning werd uitgebreid en heringedeeld zodat het optimaal is om beide gezinnen met meerdere kinderen tot 14 personen te accommoderen. Deze prachtige interbellum woning, gelegen in het centrum van Knokke, vlak bij de Lippenslaan de winkelstraat van Knokke en op wandelafstand van het strand, beschikt over 6 slaapkamers, 5 badkamers, een tuin met overdekt terras en een handige fietsenstalling toegankelijk via een rustige achterliggende straat.

Lees hier meer over vakantiewoning Meerlaan 21

Descampsstraat 13, Blankenberge

Deze door toerisme Vlaanderen erkende vakantiewoning is gelegen in de unieke Belle Epoque wijk in het centrum van Blankenberge op 250 meter van het strand en vlakbij de jachthaven van Blankenberge. Deze woning werd grondig gerenoveerd tot een vakantiewoning met 6 slaapkamers en 6 badkamers ideaal voor een verblijf door 10 tot 20 personen. De derde verdieping van de woning werd omgebouwd tot een dakterras met een grote loungetafel en een loungehoek met zicht op de daken van de Blankenbergse Belle Epoque woningen.

Lees hier meer over deze unieke vakantiewoning Descampsstraat 13

Leeuwenstraat 9, Antwerpen centrum

Dit unieke vakantiehuis in het hartje van Antwerpen is werkelijk de perfecte uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken. Je bevindt je op wandelafstand van alle toeristische hotspots. Studio Zalig verbouwde deze verkrotte woning, het voormalige volkscafé het Leeuwke, tot een uniek vakantiehuis met 3 slaapkamers en 3 badkamers geschikt voor een verblijf door 10 personen. Het voormalige café op het gelijkvloers werd ingericht in een gezellige brasserie sfeer die dienst doet als keuken en eetruimte van de vakantiewoning.

Ondertussen werd dit vakantiehuis erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

De ruimtes en de inrichting lenen zich uitstekend voor de organisatie van events, zoals private sales, private dinners, workshops, bedrijfsmeetings, etc. Voor de huur van dit vakantiehuis kan u terecht op onze verhuursite www.ZaligInAntwerpen.be. Voor de huur van deze unieke locatie voor uw events, kan u ook rechtstreeks contact nemen met Kathleen Cassiers bij Studio Zalig.

Huur deze woning Leeuwenstraat 9 voor uw bezoek aan Antwerpen of voor uw events

Lange Riddersstraat 77, Antwerpen Sint-Andries

Deze beschermde woning in de gezellige Sint-Andries buurt in hartje Antwerpen werd volledig ingericht als vakantiewoning geschikt voor 14 personen.
De woning werd in november 2018 erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

Voor de huur van dit vakantiehuis kan u terecht op onze verhuursite www.ZaligInAntwerpen.be. Voor de huur van deze unieke locatie voor uw events, kan u ook rechtstreeks contact nemen met Kathleen Cassiers bij Studio Zalig.