Tweede verblijven

De volgende woningen werden door Studio Zalig gerenoveerd, ingericht en uitgerust als tweede verblijven.

Onderwijsstraat, Oud Knokke

Een sympathiek Duits koppel vroeg Studio Zalig om een woning voor hen te zoeken in Knokke-Heist. Wij hebben gezocht en gevonden… en deze woning volledig gestript, verbouwd en ingericht tot een instapklaar tweede verblijf.  Dat de eigenaars zelf een succesvol en stijlvol hotel leiden in het Duitse Trier maakte de eer om voor hen te mogen werken eens zo groot.

Judestraat 99, Oud Knokke

Dit gezellige vakantiehuisje aan zee met tuintje gelegen aan de Groentemarkt in het charmante oude Knokke werd totaal gestript, uitgebreid en gerenoveerd en vervolgens ingericht in de typische ZaligAanZee stijl als tweede verblijf voor een gezin met drie kinderen. Als de familie zelf niet aanwezig is, wordt het vakantiehuisje verhuurd door ZaligAanZee aan families met kinderen tot 10 personen.

Lees hier meer over dit huisje aan zee

Meerlaan 21, Knokke Centrum

De eigenaars van deze woning zijn een familie bestaande uit twee gezinnen met meerdere kinderen. Zij hebben de woning aangekocht met het oog op toekomstige gezinsuitbreiding. De woning werd uitgebreid en heringedeeld zodat het optimaal is om grotere families of gezinnen met meerdere kinderen tot 14 personen te accommoderen. Deze prachtige interbellum vakantiewoning, gelegen in het centrum van Knokke, vlak bij de Lippenslaan de winkelstraat van Knokke en op wandelafstand van het strand, beschikt over 6 slaapkamers, 5 badkamers, een tuin met overdekt terras en een handige fietsenstalling toegankelijk via een rustige achterliggende straat.

Lees hier meer over vakantiewoning Meerlaan 21

Pannenstraat 120, Knokke-Heist

Dit tweede verblijf is eigendom van een familie bestaande uit 2 gezinnen telkens met meerdere kinderen. De woning, voordien een café, werd door Studio Zalig volledig gestript, uitgebreid met een nieuwe achterbouw en overdekt terras. Er werd een mooie tuin aangelegd die weinig onderhoud vergt. De woning heeft 4 slaapkamers met dubbel bed, 4 badkamers en een slaapzolder ingericht voor 8 kinderen. Deze woning wordt door de eigenaars gedurende 4 periodes van 30 dagen ter beschikking gesteld voor verhuur per midweek, weekend of week aan toeristen via ZaligAanZee.be.

Lees hier meer over dit huis aan de Belgische Kust Pannenstraat 120

Pannenstraat 104, Knokke-Heist

Deze rijwoning in Heist werd vroeger gebruikt als magazijn van een aannemersbedrijf met bovenliggend appartement. Studio Zalig verbouwde de woning tot een karaktervol tweede verblijf met garage, ruime tuin en overdekt terras. De woning is geschikt voor het vakantieverblijf door een of meerdere gezinnen bestaande uit 6 volwassenen en 8 kinderen. De woning werd ingericht in de typische ZaligAanZee stijl. De eigenaars gebruiken de woning regelmatig als tweede verblijf aan zee, maar stellen de woning ook ter beschikking aan toeristen voor vakantieverblijf voor kortere periodes.

Lees hier meer over dit tweede verblijf Pannenstraat 104

Pannenstraat, Knokke-Heist

Dit rijhuis werd door Studio Zalig volledig gestript, gerenoveerd en ingericht in de typische ZaligAanZee stijl. De woning werd gedurende enkele jaren verhuurd als vakantiewoning. In 2017 werd de woning gekocht door een Duits gezin dat na verblijf in één van onze vakantiewoningen verliefd werd op de vakantiesfeer die wij creëren in onze vakantiewoningen aan zee, op Knokke-Heist en de Belgische kust. Zij gebruiken de woning nu als tweede verblijf voor hun weekendjes Knokke en hun surfvakanties.

Klerckstraat, Oud Knokke

Deze voormalige rijwoning in oud Knokke werd gestript, totaal gerenoveerd, ingericht en uitgerust als een tweede verblijf voor een Antwerps gezin met 3 kinderen en verschillende kleinkinderen. De eigenaars hadden als huurder reeds verschillende malen verbleven in één van de vakantiewoningen van ZaligAanZee en wensten een tweede verblijf dat hen hetzelfde instant vakantiegevoel bracht. Nu verblijven ze in Knokke in hun eigen ZaligAanZee huis!