Vakantiewoningen

De woningen hieronder werden door Studio Zalig gerenoveerd, ingericht en uitgerust als vakantiewoning  of als tweede verblijf.

Haringmarkt 7, Damme (nabij Brugge)

Deze woning ligt op één van de meest idyllische pleintjes van Vlaanderen in het pittoreske Damme. De woning werd door Studio Zalig volledig gerenoveerd en ingericht en biedt plaats aan 18 personen verdeeld over 6 slaapkamers en 5 badkamers. De mooi aangelegde tuin met petanque veld, buitenlounge, buitenkeuken met hout gestookte pizzaoven maken het plaatje af.  Hier kom je genieten met een grote G.

Deze vakantiewoning werd erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

Lees meer over deze vakantiewoning in Damme

Bekijk een video van dit vakantiehuis in Damme, vlakbij Brugge

Descampsstraat 13, Blankenberge

Deze door toerisme Vlaanderen erkende vakantiewoning is gelegen in de unieke Belle Epoque wijk in het centrum van Blankenberge op 250 meter van het strand en vlakbij de jachthaven van Blankenberge. Deze woning werd grondig gerenoveerd tot een vakantiewoning met 6 slaapkamers en 6 badkamers ideaal voor een verblijf door 10 tot 20 personen. De derde verdieping van de woning werd omgebouwd tot een dakterras met een grote loungetafel en een loungehoek met zicht op de daken van de Blankenbergse Belle Epoque woningen.

Deze vakantiewoning werd erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

Lees hier meer over deze unieke vakantiewoning Descampsstraat 13

Meerlaan 21, Knokke Centrum

De eigenaars van deze woning zijn een familie bestaande uit twee gezinnen met meerdere kinderen. Zij hebben de woning aangekocht met het oog op toekomstige gezinsuitbreiding. De woning werd uitgebreid en heringedeeld zodat het optimaal is om grotere families of gezinnen met meerdere kinderen tot 14 personen te accommoderen. Deze prachtige interbellum vakantiewoning, gelegen in het centrum van Knokke, vlak bij de Lippenslaan de winkelstraat van Knokke en op wandelafstand van het strand, beschikt over 6 slaapkamers, 5 badkamers, een tuin met overdekt terras en een handige fietsenstalling toegankelijk via een rustige achterliggende straat.

Lees hier meer over vakantiewoning Meerlaan 21

Pannenstraat 104, Knokke-Heist

Deze rijwoning in Heist werd vroeger gebruikt als magazijn van een aannemersbedrijf met bovenliggend appartement. Studio Zalig verbouwde de woning tot een karaktervol tweede verblijf met garage, ruime tuin en overdekt terras. De woning is geschikt voor het vakantieverblijf door een of meerdere gezinnen bestaande uit 6 volwassenen en 8 kinderen. De woning werd ingericht in de typische ZaligAanZee stijl. De eigenaars gebruiken de woning regelmatig als tweede verblijf aan zee.

Lees hier meer over dit tweede verblijf Pannenstraat 104

Pannenstraat 120, Knokke-Heist

Dit tweede verblijf is eigendom van een familie bestaande uit 2 gezinnen telkens met meerdere kinderen. De woning, voordien een café, werd door Studio Zalig volledig gestript, uitgebreid met een nieuwe achterbouw en overdekt terras. Er werd een mooie tuin aangelegd die weinig onderhoud vergt. De woning heeft 4 slaapkamers met dubbel bed, 4 badkamers en een slaapzolder ingericht voor 8 kinderen. Deze woning wordt door de eigenaars gedurende 4 periodes van 30 dagen ter beschikking gesteld voor verhuur per midweek, weekend of week aan toeristen via ZaligAanZee.be.

Lees hier meer over dit huis aan de Belgische Kust Pannenstraat 120

Leeuwenstraat 9, Antwerpen

Dit unieke vakantiehuis in het hartje van Antwerpen is werkelijk de perfecte uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken. Je bevindt je op wandelafstand van alle toeristische hotspots. Studio Zalig verbouwde deze verkrotte woning, het voormalige volkscafé het Leeuwke, tot een uniek vakantiehuis met 3 slaapkamers en 3 badkamers geschikt voor een verblijf door 10 personen. Het voormalige café op het gelijkvloers werd ingericht in een gezellige brasserie sfeer die dienst doet als keuken en eetruimte van de vakantiewoning.

Deze vakantiewoning werd erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

De ruimtes en de inrichting lenen zich uitstekend voor de organisatie van events, zoals private sales, private dinners, workshops, bedrijfsmeetings, etc.

Voor de huur van dit vakantiehuis kan u terecht op onze verhuursite www.ZaligInAntwerpen.be. Voor de huur van deze unieke locatie voor uw events, kan u ook rechtstreeks contact nemen met Kathleen Cassiers bij Studio Zalig.

Huur deze woning Leeuwenstraat 9 voor uw bezoek aan Antwerpen of voor uw events

Lange Riddersstraat 77, Antwerpen Sint-Andries

Deze beschermde woning in de gezellige Sint-Andries buurt in hartje Antwerpen werd volledig ingericht als vakantiewoning geschikt voor 14 personen.
De woning werd  erkend door Toerisme Vlaanderen en beloond met een 4 sterren comfort classificatie.

Voor de huur van dit vakantiehuis kan u terecht op onze verhuursite www.ZaligInAntwerpen.be. Voor de huur van deze unieke locatie voor uw events, kan u ook rechtstreeks contact nemen met Kathleen Cassiers bij Studio Zalig.