Over Studio Zalig

Studio Zalig is het geesteskind van het echtpaar Kathleen Cassiers en Stefaan Van Dyck. Na beiden verschillende jaren gewerkt te hebben bij grote bedrijven in verschillende sectoren kozen ze begin 2010 voor een nieuw avontuur. Zalig !

Sindsdien renoveerden ze verschillende woningen tot tweede verblijf of vakantiewoning. Deze woningen worden telkens zodanig uitgetekend, verbouwd en ingericht dat je al bij het binnenkomen een instant vakantiegevoel krijgt. Zalig Aan Zee, Zalig In Damme en Zalig In Antwerpen zijn ondertussen een vaste waarde voor een weekendje citytrippen, een vakantie aan zee, een bedrijfsmeeting, fotoshoots etc…

Stefaan Van Dyck & Kathleen Cassiers

Kathleen Cassiers (1970)

Na een mooie marketing carrière voor grote A-merken (LEGO, Ogilvy & Mather, Philips, IBM, Quick Restaurants) gooide Kathleen na 20 jaar het roer om, om al haar expertise te bundelen en te combineren met haar passie voor interieur.

Binnen Studio Zalig werkt zij met veel enthousiasme aan de inrichting van de woningen. Daarnaast staat ze dagelijks in voor de marketing, communicatie en verhuur van de vakantiewoningen via www.zaligaanzee.be en www.zaliginantwerpen.be.

Kathleen is opgeleid als Graduaat Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Graduaat Marketing en is Erkend Vastgoedmakelaar : BIVnr 508402

Stefaan Van Dyck (1966)

Stefaan is door zijn loopbaan bij verschillende technologie- en consultancybedrijven en na het opstarten van een aantal start-ups gepokt en gemazeld als business developer en ondernemer.

Binnen Studio Zalig werkt hij als business developer en als bouw, technologie en financiële coördinator.

Stefaan behaalde een Master in de Industriële Wetenschappen, een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Vlerick Master Class in Innovatie en Entrepreneurship.